208 gedachten over “Friday Quote”

 1. Yin en Yang… donker en licht… yep… ik ben toevallig met feng shui bezig, ja al heel wat jaartjes hoor, maar nu aan het opfrissen en aan het combineren met andere kennis die ik ook heb ;-)X

  Like

 2. Het is toch vaak zo dat, wanneer je iets op een moeilijke manier tóch bereikt, de voldoening des te groter is. Letterlijk en figuurlijk.

  Like

 3. Het niet afhankelijk zijn van anderen en vertrouwen op je eigen intuïtie had ik eigenlijk in gedachten. Past ook wel bij mij. Ik ben wel een beetje een Einzelgänger.

  Like

 4. Prachtige foto! Dat zeer zeker, de quote, ja heb het heel lang solo moeten doen, en wie weet heb ik nu hele sterke vleugels, maar heel eerlijk? Ik ben het wat zat om solo te vliegen en ben des te blijer dat ik nu heel vaak mijn vleugels even te ruste mag leggen, en juist in zijn vleugels mag schuilen. X

  Like

 5. Haha, ja, dan maak je meteen een hele grote sprong. Maar ze zijn heel schuw hoor en ze verstoppen zich goed. Moest er niet een local bij geweest zijn, dan hadden we hem niet eens gezien. Ook omdat ze zó klein zijn.

  Like

 6. Dat wist ik, heb hem zelf nooit gezien, ik weet wel, dat ooit in de jaren '80, Zuid Limburg, Nederland kant, dat ik toen kreeg in het geuldal… dat er giftige kikkers konden zitten…. ik heb er toen naar gezocht, maar ja… dan vind je ze niet natuurlijk, hahaha Of het deze was? Weet ik niet meer, maar heb mij toen al eens bezig gehouden ook met kikkers die giftig zijn, nog ouderwets via boeken en bieb ;-)X

  Like

 7. Oh, was het zo erg? Ik dacht dat het nogal was meegevallen met het weer. Hier heeft het in ieder geval niet zo heel veel geregend. Af en toe een buitje.

  Like

 8. Gisteren nog met een groepje gefietst en we waren het er allemaal over eens: met zo'n prachtig weer een mooie fietstocht maken: dat is gewoon vakantie!

  Like

 9. Dat hoort erbij hè. Hoewel we tegenwoordig ook wel eens een picknick meenemen. Vier dagen per week lunchen tijdens het fietsen … daar is ons pensioen niet groot genoeg voor helaas. Maar onderweg een (of meerdere) terrasje(s), dat kan gelukkig wel.

  Like

 10. Van je eigen kinderen heb je de lasten en de lusten. Van een kleinkind heb je alleen de lusten en je beleeft alles veel intenser. Ik tenminste toch.

  Like

 11. Heel erg waar en mooi.Alleen…… het lukt niet altijd. Ik probeer soms toch nog de oceanen en het weer naar mij te laten aanpassen. Mooie foto ook, pure vrijheid ontdek ik erin.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: