22 gedachten over “Photo Friday”

 1. Hi hi, helemaal super, geniet er maar van! Het is zo prachtig daar! En minder wind vangen? Ga richting Drachten/bakkeveen, de bossen en mooie plekjes, heide dus ook 😉 Wijnjewoude/Ureterp. Terschelling! X

  Like

 2. Terschelling wilden we woensdag doen (ipv Ameland) maar is 2u varen en 2u terug. Blijft er nauwelijks tijd over om te fietsen. Gaan we een keer een apart reisje van maken.

  Like

 3. Oh oke… dat wist ik niet… ik dacht dat Terschelling zo over en weer was, maar misschien dan vanuit Harlingen dat het korter is… wij zijn namelijk zeilend zonder motoren binnen 2 uur over gegaan maar vanuit Harlingen. Dan zeg ik, kijk bij de Wilhelmina, hahaha maak die zeiltocht 😛 ;-)X

  Like

 4. Vanuit Harlingen is het 2 uren varen met de veerdienst. Die boot moet een bepaalde vaarroute aanhouden ivm de zandbanken. Hetzelfde voor Ameland. Het is maar een kort eindje vanuit Holwerd maar je zit wel een uur op de boot.

  Like

 5. Prachtige foto´s! Sinds een jaar of twee woon ik in West Duitsland, maar zulke mooie rode paddenstoelen ben ik nog niet tegengekomen. Elk seizoen heeft wel iets, maar de kleuren van de herfst.. prachtig

  Like

 6. Mooie foto's. Ik fotografeer ook erg graag paddenstoelen. Er zijn heel veel verschillende soorten, maar die rode vliegenzwam springt er toch altijd bovenuit met zijn mooie kleur.

  Like

 7. De kleuren zijn mooi in de herfst maar de regen die ermee gepaard gaat, zoals de afgelopen week, daar word ik echt niet vrolijk van.

  Like

 8. Prachtig!!! Kijk, en daar zit ik nu dan weer even heel ver vandaan, de heide 😉 Heerlijk als het zo in de buurt ligt en voor jou om de hoek. Ik geniet met jou mee, voorlopig kom ik er denk ik even niet aan toe om te gaan zoeken, zeker niet in eigen stad… daar zijn ze nog altijd niet te vinden en wanneer ik zijn kant op ga? Planning is misschien volgende week vrijdag.. die kant op… maar dat is nog maar een plan… X

  Like

 9. De Kalmthoutse Heide, één van mijn lievelingsplekken! Wat moet het heerlijk zijn daar in de buurt te wonen. En je foto's getuigen van die herfstige pracht.

  Like

 10. De heide is in alle seizoenen mooi, ook op een zonnige herfstdag. Dat heb ik nog niet zo heel veel jaren geleden ontdekt want tot voor enkele jaren kwam ik er nooit. Iets van het gras dat groener is aan de overkant …

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: