Bij gebrek aan inspiratie (3) …

Een mega TAG schrap Bucket-list van honderd zaken die het leven wat extra kleur geven en die een mens toch eens zou moeten doen. Ooit eens gespot op een of ander blog.  
Ik deel hem op in vier stukken.

Deel 3

51. gaan duiken of snorkelen.
Nee. Ik ben een slechte zwemmer en hoewel je om te duiken niet persé goed hoeft te kunnen zwemmen ga ik mij daar toch niet aan wagen. 
52. kussen in de regen.
Dat zal best, maar dat moet dan wel erg lang geleden zijn.
53. een modderbad genomen.
Eén keer, in een schoonheidsinstituut met een dagarrangement dat ik gewonnen had. Niet mijn ding.
54. naar een openluchtfilmfestival geweest.
Nee.
55. in een film- of televisiescène verschenen.
Ja, aan verschillende TV-quizzen deelgenomen. In een ver verleden. 
56. op de Chinese Muur geweest.
Nee en dat ben ik ook niet van plan.
57. een eigen onderneming begonnen.
Ja. 22 jaar als freelance management assistant gewerkt. Een zeer onzeker bestaan. Maar kijk, ik heb het gered. En ik heb het graag gedaan, omwille van de vrijheid en de afwisseling bij de diverse opdrachtgevers.
58. een kunstwerk gemaakt.
Nee. Ik ben noch artistiek, noch creatief.
59. in Rusland geweest.
Nee, geen interesse.
60. soep geserveerd.
Gemiddeld 5 keer per week. 52 weken per jaar.
61. dingen deur aan deur verkocht.
Nee. En ook niet gekocht.
62. op walvissafari.
Ja, op de Dominicaanse Republiek en in Costa Rica.

walvis5//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

63. zomaar bloemen gekocht
Als ik bloemen koop is dat altijd zomaar. En ik koop ze vrijwel elke week.
64. bloed gedoneerd, of een ander orgaan.
Nee.
65. Uh-oh, geen vraag 65!
66. een concentratiekamp bezocht.
Nee. ‘Je moet het eens gezien hebben’, hoor ik vaak. Ik moet het niet gezien hebben, geloof het zo ook wel.
67. met een geblokkeerde pinpas aan de kassa gestaan.
Nee.
68. in een helikopter gevlogen.
Nee, maar dat zou ik wel eens willen. Over de Victoria Falls volgend jaar, wie weet.
69. dierbaar speelgoed van vroeger bewaard.
Niets meer van mezelf. Wel van onze zoon en dat komt nu goed van pas voor onze kleinzoon.
70. het Lincoln Memorial bezocht.
Nee. Ben zelfs nog nooit in de VS geweest.
71. kaviaar gegeten.
Ja. Vind ik niks aan.
72. een sprei gehaakt
Nee. Wat zou ik trouwens met een gehaakte sprei moeten doen?
73. op Times Square gestaan.
Nee, maar misschien gaan we ooit nog wel eens naar New York, al staat het op de bucket list heel ver achteraan.
74. door de Everglades getrokken.
Nee. Amerika zegt me weinig.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

10 gedachten over “Bij gebrek aan inspiratie (3) …”

 1. Rusland is anders wel een aanrader.Sint Petersurg is prachtig net zoals Kiev en dan vooral Yalta aan de Krim. Prachtig land vol weemoed en heel gastvrij.Mijn moeder is Russisch en ik ben er 7 maal geweest.Lisa

  Like

 2. hahahahaha soms zijn de vragen gewoon hilarisch… maar… toch…Gehaakte sprei, wat moet je ermee? Uhm, waar is een sprei voor bedoeld, dat denk ik nu, en mijn nicht is nog elke dag blij met haar gehaakte sprei gehaakt door mij… en deze ligt elke dag nog altijd op haar bed om te sieren dus… Creatief, ben jij dat niet? Ik zeg van wel… kijk maar naar jouw foto's en hoe je dit elke vrijdag met een quote in elkaar zet, ook DAT is creatief zijn en scheppen… mensen doen altijd zo moeilijk over artistiek zijn, dat je dan een Rembrandt moet kunnen schilderen of zo, ik zou je zo graag uit willen nodigen op mijn werk 1 middagje…. zien wat verstandelijk beperkten zelfs kunnen maken dat jij zegt.. oh zo! Ja, ook zo… Al is het een bloempot schilderen… met een randje in 2 kleuren of zo. Kortom, ben jij creatief? JA!!! (je schrijft trouwens ook… blogs… ook dat is artistiek en creatief) X

  Like

 3. OK, fotograferen daar heb ik misschien wel een oog voor maar vraag me niet om iets te tekenen, schilderen, boetseren, keramieken, naaien, haken, breien, … En ja, verstandelijk gehandicapten kunnen mooie dingen maken, omdat ze dat doen met hart en ziel. En sorry voor de gehaakte sprei. Was niet mijn bedoeling om er de spot mee te drijven. Ik leg alleen mijn dekbed op mijn bed, niks anders.

  Like

 4. IK zou nog veel vaker 'neen' moeten schrijven dan jij. Maar over dat creatief zijn, ben ik het niet eens, je vrijdagfoto's zijn zeer origineel en mooi!De andere foto's trouwens ook :-), maar met de woorden erbij heel fijn om mijn dag mee te openen.

  Like

 5. Mensen zien creativiteit alleen in dat soort dingen inderdaad, en niet in koken, of denken in oplossingen van dagelijkse dingetjes, om het wel te laten werken bla.. ook dat is creatief zijn. Het sprei, ja, ik zei het nog tegen mijn nicht, en die zei al… ik ben er nog elke dag blij mee, omdat haar dekbedden nooit netjes liggen nu met de kleine meid als ze geen sprei doet, doet ze die wel, blijft kleine meid van bed af, want dan is het netjes! 😉 Kortom… ook hier, creatieve oplossingen en ook hier bij mijn ouders ligt er een enorm sprei op bed, voor de kat… bij mij in de winter, voor extra warmte als het wel nog extreem koud wordt. 😉 X

  Like

 6. Naast het creatieve dat ik dan weer wel in me heb, toch ook enkele gelijkenispunten. Zo zeggen noch Amerika, China of Rusland mij iets. Dus ook niet NY. Doe mij maar zuiders Europese landen. En dat van die concentratiekampen… treffende opmerking die je hier geeft.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: