Terug gestart

Vandaag de start van het derde jaar Spaans.

Opnieuw elke dinsdag van negen tot kwart over twaalf in de schoolbanken. En dan door de week huiswerk en les leren. Ik had er zin in, omdat het allemaal vanzelf leek te gaan maar dat was vóór ik vorige week mijn handboek & notities weer ter hand nam.

Eerlijk is eerlijk … op 28 mei heb ik mijn boekentas in een hoek gezwierd en er niet meer naar omgekeken. Man, man, wat ben ik al veel vergeten! Als dat maar goed komt …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

9 gedachten over “Terug gestart”

 1. Dat komt goed!Ik zou het je graag na doen….maar ik doe het niet….. Een nieuwe taal leren zou heel erg goed zijn tegen dementie en het ouder worden. Als dat geen voordeel is. En voor jullie als fervente reizigers zeker een groot communicatievoordeel

  Like

 2. Geheugentraining, daar doe ik het eigenlijk voor. En ik was gelukkig niet de enige die er niet veel meer van bakte. Nu is het zaak om het goed bij te houden en regelmatig te studeren en daar moet ik mezelf wel heel erg voor motiveren. Daarom is het goed dat de winter eraan komt.

  Like

 3. Ja hoor, dat komt allemaal goed. Myriam zou Myriam niet zijn als ze zich zou laten kisten door wat Spaanse grammatica. El invierno es largo!

  Like

 4. Mijn voornemen is om het goed bij te houden. Maar, zoals je wellicht weet, ik ben niet zo'n held in 'goede voornemens'. Ik maak die ook nooit, maar in dit geval moet het wil ik nog meekunnen. Tot een tijd geleden teerde ik nog op de kennis die ik vroeger op school ooit vergaarde. Dat is nu helaas niet meer het geval. Toch fijn dat er iemand is die in mij gelooft. 😉

  Like

 5. Gebreken? Daar zeg je wat! Ik was doodop na de eerste les. Je drie volle uren concentreren is niet niks. Ik heb 's middags een uur op de bank gelegen. Doe ik anders nooit!

  Like

 6. Ik bewonder je. Even heb ik ook getwijfeld maar dan wel voor Portugese lessen. Tot…ik me begon af te vragen waar ik er iets mee ben, behalve dan in Portugal zelf.. Gelukkig heb ik me niet laten leiden door een impulsieve ingeving van het moment. Zou niet weten hoe ik er dat nog bij zou nemen.

  Like

 7. Ik ben met pensioen hoor. Toen ik nog werkte had ik daar ook geen tijd of geen zin voor. Maar nu met zoveel vrije tijd ben ik blij dat ik iets nuttigs om handen heb. Talen hebben mij altijd geïnteresseerd en aangezien wij vaak naar Spanje gaan en ik van op school vroeger al basiskennis had vond ik dit een mooi vervolg. En ik doe het graag!

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: