Schaap

Ik heb mijn nieuwe levensjaar alvast sportief ingezet. Gisteren wandelden manlief en ik op onze eigenste heide de wandeling ‘Schaap’, meer dan 8 km.

Het was mooi weer en ik wilde de purp’ren heide zien voor ze uitgebloeid is.

En of ik die gezien heb!

Foto’s!

Heide//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

8 gedachten over “Schaap”

 1. Oeh, alsnog van harte gefeliciteerd! En die heide is ook prachtig, als ze in bloei staan, zo mooi! Ogen tekort en oren? Zoemde het daar ook voluit? 😉 De bijen en wespen en andere vliegsels…Prachtige foto's hier ook 😀 8 km, is een behoorlijk stuk, de heide waar ik was, is niet eens zo groot, dan had ik 4 rondjes moeten lopen minimaal ;-)X

  Like

 2. Dank je wel!!De heide hier is 3.750 ha groot (6.000 ha als je het stuk over de Nederlandse grens erbij telt want het loopt in elkaar over). Deels heide, bossen, duinen, vennen, … Mijn zoon heeft er laatst 30 km gelopen door een aantal wandelingen met elkaar te verbinden.

  Like

 3. Wat een grappige naam voor een wandeling 'Schaap'. Ik vind de heide werkelijk prachtig en kan me voorstellen dat je genoten hebt van de wandeling!En nog gefeliciteerd met je verjaardag natuurlijk.

  Like

 4. Dank je wel. Tja, die namen… Op die wandeling grazen er schapen. Vandaar waarschijnlijk. Er is ook een wandeling Mier, Rups, Libel, Haas, Eekhoorn, enz.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: