Bij gebrek aan inspiratie (1) …

Een mega TAG schrap Bucket-list van honderd zaken die het leven wat extra kleur geven en die een mens toch eens zou moeten doen. Ooit eens gespot op een of ander blog. 
Ik deel hem op in vier stukken.

Deel 1

1. een eigen blog begonnen
Yep, in 2009 op Blogspot en daarvoor een paar jaar op een Nederlands platform waarvan ik de naam kwijt ben.
2. geslapen onder de blote hemel.
Nee. Wel in een tent in de grote Wahiba Sands woestijn in Oman. Telt dat ook?

3. gespeeld in een band

Nee, wel gezongen in het kerkkoor vroeger. Toen ik daar nog katholiek genoeg voor was.
4. in Hawaiï geweest
Nee, is veel te ver vliegen!
5. een vallende sterrenregen gezien
Nee.
6. meer dan je kon missen aan een goed doel geschonken
Nee.
7. Disneyland of de Efteling bezocht
De Efteling, als kind en ook een keer met onze zoon. We zijn geen pretparkmensen.
8. een berg beklommen
Ja, lang geleden toen ik nog adem genoeg had. In de Zwitserse en Oostenrijkse Alpen want daar gingen we vroeger met thuis altijd op vakantie. Toen heb ik gezworen dat ik nooit meer naar de bergen op verlof ging. En zie … waar hebben we gezeten afgelopen juni? Juist, in Zwitserland. Daar hebben we nog wel ‘leichte Wanderungen’ gedaan, maar bergen beklimmen is er al lang niet meer bij.

IMG_20190623_121732//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

9. een sprinkhaan gevangen
Niet dat ik weet.
10. een solopartij gezongen
In de auto. Heel luid om het geluid van de motor (van mijn cabrio) te overstemmen.
11. gebungeejumped
Nee. Al had het wel gekund, vanaf de Bloukrans Bridge in Tsitsikamma, Zuid-Afrika.
12. Parijs bezocht.
Meer dan één keer. Niet echt mijn stad. Te groot, te druk, te onoverzichtelijk.
13. in een storm op zee gezeten
Ja, onderweg van Calais naar Dover. Lang geleden toen er nog geen Chunnel was. Veel mensen die overboord hingen om te k*tsen.
14. jezelf een kunstvorm aangeleerd
Nee. Ik ben niet artistiek of zelfs maar creatief.
15. een kind geadopteerd
Nee. Ook nooit overwogen, ook niet toen bleek dat we zelf moeilijk kinderen konden krijgen.
16. bij The Jane gegeten
Nee, zegt me ook totaal niets. Ik heb een afkeer van Sergio Herman. Vraag me niet waarom.
17. In de bovenste bol van het Atomium geweest
Ik denk het wel, maar dan is het heel lang geleden.

18. je eigen groenten gekweekt.

Ja, op zeer kleine schaal. Ik herinner me nog mijn vader zijn groentetuin en mijn moeder die dagen aan een stuk groenten mocht/moest schoonmaken om in te vriezen omdat mijn vader het niet kon laten om heel veel te zaaien/planten. Dat wou ik voor mezelf absoluut niet.
19. de Nachtwacht of de Mona Lisa gezien
Nee. Laatst wel andere werken van Rembrandt gezien in Leiden, maar geen (originele) Nachtwacht.
20. in een nachttrein geslapen.
Ja, meer dan eens: op sneeuwklassen naar Santk-Moritz en Maloja, op wintersport naar Ischgl, op zomervakantie naar Ischgl.
21. een kussengevecht gehouden
Vast wel. Met mijn zus of broer.

22. gelift

Ja, bij de jeugdbeweging tijdens een dropping. En onderweg naar Scherpenheuvel tijdens de ‘grote trek’ toen ik niet meer verder kon.
23. je ziek gemeld, terwijl je alleen een kater had
Nee, ik heb nog nooit een kater gehad. Ben al wel ‘in de wind’ geweest, maar niet meer dan dat.
24. een zandkasteel gemaakt.
Dat zal wel.
25. lamskoteletjes gegeten.
Enkele keren. Ben niet gek op lamsvlees.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

7 gedachten over “Bij gebrek aan inspiratie (1) …”

  1. Wie verzint die lijst eigenlijk? Er staan toch heel wat zaken bij die voor veel mensen niet van toepassing (zullen) zijn… Uitdagingen als 'lamskoteletjes eten' ook bijvoorbeeld… wat is er spannender aan dan 'spiegeleieren' eten 🙂 ??

    Like

  2. Altijd leuk om te lezen, dit soort lijstjes!Ik ken Sergio niet persoonlijk maar ik vind hem nooit zo heel erg aangenaam overkomen. Ik ben ook nog nooit in zijn restaurants geweest.

    Like

  3. Wie dit verzint, bloggers over het algemeen en noemen het inderdaad een tag of een stokje, jammer dat hier geen bron bij staat wie er ooit mee gestart is, zo kun je namelijk wel vaak blijven volgen wie er nog meer mee hebben gedaan.Erg leuk, en ik zie ook dat deze op België is gebaseerd, dus denk ik dat een Belgische blogger of blogster het ooit heeft bedacht, gezien het atomium… die vraag, ik moest even nadenken wat is dat.. wist niet eens dat je die kunt beklimmen of bezoeken. Hier zou de vraag kunnen zijn, ooit in de Euromast geweest? ;-)X

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: