Pech

Nog even geen verslag van onze fijne vakantie want mijn laptop heeft de geest gegeven. 
En typen op mijn telefoon of op de tablet … daar zijn mijn vingers niet voor gemaakt.
Een kleine fotocompilatie dus voorlopig.

 Luzern, Verona, Bormio, …

 Lago Maggiore, Bellinzona, …
Hohsaas, Grimentz, Andermatt, …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

14 gedachten over “Pech”

 1. Haha, ja, heel waarschijnlijk wel. En het was nog winter en koud toen ik het boekte. Dat is mij al meer overkomen. Hoewel, een ezel ……Dank je voor de beterschapswens. Komt goed!

  Like

 2. Hopelijk alles weer goed nu !En dan boek je maar opnieuw maar eerst uitkijken voor welke periode hé, hahaha!

  Like

 3. Sneeuw en zon, wit en kleur, meer en berg, cultuur en natuur, blauwe luchten, twee blije gezichten, mooie bergdorpen en -toppen en een heerlijk ijsje toe. Wat wil een mens nog meer?

  Like

 4. Klopt, een kleine compilatie. Je wil niet weten hoeveel foto's ik heb van drie weken vakantie. Op mijn telefoon én op mijn camera.

  Like

 5. Helaas niet. Hij wordt warm (heet) en dat kan aan van alles liggen. De batterij is het in ieder geval niet. Alle gegevens worden nu overgezet op de nieuwe maar het was druk in de PC shop … geduld hebben dus.

  Like

 6. Welcome home, en op deze manier, hebben we het nog tegoed, trust me, ik ben nog niet eens volledig aan dag 2 toegekomen van het Paasweekend, je weet wel, dat ik op de klipper zat, hahahaha Het heeft nul haast en zo blijf je zelf ook langer nagenieten ;-)En wat je al hebt neer gezet, ziet er prachtig mooi uit, ik wacht rustig af op de verhalen! Ik wens je snel een nieuwe laptop toe! X

  Like

 7. Die nieuwe laptop komt morgen. Dan schrijf ik ook meteen mijn verhaal want anders ben ik, zelfs met mijn notities van onderweg, de helft al vergeten. Oude hersens en zo …

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: