Vakantie

Vandaag mijn laatste examen gehad. Of ik geslaagd ben, én met hoeveel punten, dat weet ik pas op het einde van volgende maand. Dan komen we met alle cursisten en la profesora samen om de resultaten te bespreken tijdens ‘een natje en een droogje’, zoals onze Noorderburen dat zeggen.

Mijn vakantie kan dus beginnen. 
Nu heb ik natuurlijk al drie jaar lang – sinds ik met pensioen ben – altijd vakantie maar vanaf heden heb ik écht drieënhalve maand maar één vervelende verplichting en dat is dat ik naar de tandarts moet.
Verder staan er alleen maar fijne dingen in mijn bijna maagdelijk witte agenda. Een paar feestjes, een etentje hier en daar, een paar vakanties, … 
En voor de rest ‘wingen’ (*) we het en hopen we op een mooie zomer.

(*) to wing it = iets doen zonder voorbereiding

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

12 gedachten over “Vakantie”

  1. Oh Porto, prachtig stadje, geniet ervan… ik ging er tot voor een paar jaar regelmatig naar toe voor het werk, heb het altijd een zalige stad gevonden om in rond te wandelen! Geniet ervan!

    Like

  2. Fijn, zo'n blanke agenda, de dagen vullen zich dan vanzelf op. Wellicht slaag je er al goed in om een Italiaanse log te schrijven?Alleen…. veel zal ik er niet van snappen….

    Like

  3. Italiaans gaat me helaas niet lukken. Veel verder dan buon giorno en ciao kom ik niet. Spaans daarentegen … 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: