Aan de O(e)verkant

Gisteren hebben we gefietst. Niet zo uitzonderlijk, want als het mooi weer is zijn we graag buiten.

Toevallig kreeg ik vorige week een mail van Toerisme Oost-Vlaanderen met een fietstroute die ons wel aansprak: Aan de O(e)verkant. Een tochtje van 40 km over jaagpaden langs de Schelde en de Durme en in het natuurgebied Den Bunt. En aangezien wij graag fietsen op onbekend terrein was de beslissing snel genomen. Nu was dit niet helemaal onbekend terrein want een stuk ervan hadden we al eerder gefietst, maar het gebied is mooi en groot genoeg om nog eens te fietsen.

Veertig kilometer vonden we wat weinig, dus hebben we er twee lussen bij aan gebreid. Een extra stukje Schelde en de Oude Durme. Dat laatste stuk was heel erg mooi. De hele fietstocht was trouwens mooi. Het nog jonge groen, veel bloemen in de bermen, schapen, een paar keer overzetten met het (gratis!) veer, … Toch weer mooi 55 km gefietst.

Foto’s!

Schelde en Durme//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Schelde en Durme2//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Aan de O(e)verkant”

  1. Leuke blog heb je Myriam ! Jammer dat ik je niet meer lees op evenaar.vIk zal mijn horizon dan maar een beetje naar hier verschuiven ! Beste groeten.

    Like

  2. Dank je An. Ik sluit niet uit dat ik ooit nog wel eens een reisverhaal publiceer op evenaar.tv maar voorlopig even niet.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: