Toets

Ik heb niet veel te vertellen op mijn ‘normale’ verteldag. Vandaag heb ik namelijk een grote toets Spaans. Nu ben ik de afgelopen weken wel op Mallorca geweest, maar daar is de voertaal eerder Duits. Twee weken paasvakantie (geen les) en twee weken afwezig = vier weken geen Spaans … ik mag dat eigenlijk niet meer doen

Het hele weekend heb ik mij dus proberen te concentreren op imperfecto en indefinido en wanneer welke tijd te gebruiken, want daar gaat de toets over, in combinatie met een spreekbeurt. En daar was ik vroeger al geen held in.

Volgende week hopelijk weer wat meer praat!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

9 gedachten over “Toets”

  1. Goede hoop, ja. Ik zal het volgende week wel horen. 21 mei nog een toets en 28 mei mondeling en schriftelijk examen. Gelukkig alleen van de leerstof van het tweede semester. Valt niet mee om op mijn leeftijd alles nog verwerkt te krijgen én te kunnen bovenhalen op commando.

    Like

  2. Dat begrijp ik heel goed. Zelf volg ik cursus digitale media, manlief cursus gidsen, we herkennen het allebei, de hersens doen niet meer wat ze vroeger deden….

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: