Huis op stelten

Vorige week hadden we twee dagen onze Kleine Man op bezoek. Ziek. Nu ja, zo gedroeg hij zich niet maar hij had koorts en dan mag hij niet naar de crèche.

Het eerste wat hij doet als hij hier binnenkomt is naar zijn speelhoek gaan en zijn speelbakken omkieperen. ‘Uh-oh’ … komt er dan achteraan. Dan gaat hij eens zoeken waar hij en opa mee zouden kunnen spelen. En als opa niet snel genoeg reageert, dan roept hij ‘nog, nog, …’. De Kleine Man weet wat hij wil.  

Na een kwartier is het hier een slagveld en liggen zowel living als keuken als gang bezaaid met speelgoed.

En die gekke opa doet er nog een schepje bovenop. Een ‘huisje’ hadden we nog niet, maar toen Kleine Man na zijn middagslaapje beneden kwam stond er een huisje. Met een deurtje en een raampje. En een open dak waar Kleine Man net door kan komen piepen om ‘alloo’ te roepen. Hij is toch zó schattig!💓

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

8 gedachten over “Huis op stelten”

  1. Wat zal hij het heerlijk hebben bij julie thuis! En wat een leuke opa. Dat doet me denken aan dat liedje: 'M'n oude opaAls ik me verveelde ging ik altijd naar hem toeHij verzon een spelletje en nooit was ie te moeVan de dijk afrollen en m n opa was de dijkDetective-je spelen en m n opa was het lijk.'

    Like

  2. Wat een leuk liedje. Dat kende ik nog niet. Ja, mijn man is ook wel zo'n opa. Die haalt de gekste toeren uit met dat kind. En die kleine vindt dat superleuk natuurlijk!

    Like

  3. Je kent het vast wel. Mijn opa, mijn opa, mijn opa uit Ja Zuster Nee zuster gezonden door Leen Jongewaard en Hetty Blok.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: