Topdag

Vorige week heb ik manlief niet veel gezien. Hij heeft dinsdag, woensdag en donderdag gefietst. Ik had dinsdagmorgen Spaanse les, woensdag ben ik een paar uren bezig geweest met een ‘Save The Date’ ontwerp voor ons 65+65 feest (we vieren dit jaar allebei onze 65ste verjaardag) en donderdagmiddag had ik afgesproken met een vriendin. En tussendoor moet er natuurlijk ook nog wat in het huishouden gedaan worden.

Ik ben graag eens op mezelf maar vrijdag wou ik toch echt wel iets samen doen. Het was prachtig weer … echt weer om aan zee te zijn. En zo geschiedde.

Om elf uur zaten we al aan de koffie op het gloednieuwe strandterras van Zandpaviljoen Pier 7 in Vlissingen. Met de voeten in het zand. Wat ik niet wist is dat je er ook kan logeren, in een beachroom met een terras op het strand. Lijkt me heel tof om eens te doen, maar het is niet goedkoop helaas.

Na de koffie wilden we toch wat kilometers stappen en zijn we de boulevard afgewandeld tot in de stad. Daar hebben we een lekkere pasta gegeten bij La Bella Cucina, een Italiaanse traiteur annex winkel-met-van-alles-wat annex lunchrestaurant.

Daarna zijn we terug naar het strandterras gestapt om nog wat te genieten van de zon. Het was er ondertussen stikdruk, net zoals op alle andere terrassen. Het leek wel een zomerdag.

Vlissingen//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Op de terugweg naar huis zijn we nog gestopt bij de Drankgigant in Oost-Souburg. Ik was al langer op zoek naar Floc de Gascogne. Blijkbaar in België niet te verkrijgen, maar in Oost-Souburg of all places wel. En of we onze voorraad drank hebben aangevuld!

’s Avonds moesten we nog naar de vernissage van mijn schoonbroer zijn eerste tentoonstelling ‘Ritmische mozaïek en fantasie fotocollages‘. Ook een voltreffer. Ik wist al dat hij veel talent heeft, maar wat hij hier tentoonstelde was fantastisch.

Er komen geen Dikke Dames in onze woonkamer. We gaan een kunstwerk van mijn schoonbroer kopen. Wel eerst nog even sparen … 😯

Vrijdag was een topdag!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Topdag”

  1. Je foto's zien er zo aanstekelijk uit! Ik krijg er direct ook weer zin in…..Je moet de dag plukken, als hij uitnodigt!En binnenkort samen 130! Alle redenen om de dag te vieren.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: