Mosterdsoep

Mosterdsoep … al ooit gegeten?
Niet doen, is gewoon niet te **eten. 

Wij kregen het onlangs in het restaurant van de golfclub Reymerswaal in Rilland tijdens een uitstapje met onze vriendengroep. Het ‘lunchmenu’ was voor iedereen hetzelfde. Mosterdsoep gevolgd door een broodje kroket.

Het was alsof ik mijn lepel in een pot mosterd stak. Yuck! Zo’n broodje kroket is aan mij ook niet besteed. Ik heb het wel opgegeten – een mens moet toch iéts eten – maar wel het kleffe broodje en de vleeskroket apart. De mosterdsoep is terug richting keuken gegaan, en niet alleen mijn kom.

Neen, dan was de lunch bij Jagersrust gisteren – twaalfuurtje op zijn Vlaams – heel wat lekkerder!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

%d bloggers liken dit: