Zandhappen in Zeeuws-Vlaanderen

Zandhappen in Zeeuws-Vlaanderen‘ … dat is de benaming van de fietstocht die we gisteren gemaakt hebben. Heerlijk fietsweer was het. En het was ook zo fijn om nog eens aan zee te zijn.

De zee maakt mij altijd blij. Echt héél blij. Zó blij dat ik de hele tijd in mezelf zit te zingen. En gisteren was dat een oorwurm die ik niet uitgeschakeld kreeg … LEEF!

“Leef, alsof het je laatste dag is”
“Leef, alsof de morgen niet bestaat”
“Leef, alsof het nooit echt af is”
“Leef, pak alles wat je kan”

En dat is exact wat ik doe. Ik leef alsof het mijn laatste dag is en ik pak alles wat ik kan. Samen met mijn manlief. Zó blij en dankbaar dat we dit allemaal nog samen kunnen beleven.

Voor we aan onze tocht begonnen, hebben we nog even geluncht bij Loods 10 op het zonnige terras. En daarna de fiets op voor de 42 km lange tocht, langs de zee tot voorbij Cadzand en dan de polder in.

Uiteindelijk hebben we 52 km gefietst omdat we onderweg wel eens een afslag namen om naar een terrasje te zoeken. Tevergeefs. Het enige terras dat we tegenkwamen – in Retranchement – zat bomvol en verder was alles gesloten. Tja, we lijken gewoon te vergeten dat het nog winter is en absoluut geen toeristisch seizoen. 

Maar … we hebben een heerlijke dag gehad. Zo mogen er nog veel volgen!

Zeeuws Vlaanderen//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

6 gedachten over “Zandhappen in Zeeuws-Vlaanderen”

  1. Fietsen in de zon en vrije natuur is één van de leukste to do's in onze agenda. Wij pakken ook alles wat we kunnen, en genieten de dagen, in de hoop dat morgen even stralend wordt. Prachtige foto's!

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: