Dikke dames?

Overgordijnen: check
Kussens: check
Lamp: check

Nu de Dikke Dames nog. Een echte of een giclée, daar zijn we nog niet uit. Het prijsverschil is wel héél groot!

Of misschien wel helemaal geen Dikke Dames. Ik heb zoveel mooie foto’s van onze reizen. Misschien laat ik er daar wel een aantal van op canvas afdrukken.

Dat moeten we toch nog eens in alle rust bekijken. 

Wordt vervolgd …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Dikke dames?”

  1. Ja, dat zijn de schilderijen van Theo Broeren. Grappig, vrolijk en kleurrijk. We gaan later deze week eens naar zijn atelier om te kijken.

    Like

  2. In alle eerlijkheid: ik vónd ze leuk. Nu niet meer, want ik zie ze overal. En er worden heel veel workshops gegeven en honderden vrouwen hebben ze nageschilderd. Ze zijn mijns inziens bijna een Ikea poster geworden, niet erg origineel meer.

    Like

  3. Voor mij zijn ze geheel nieuw. Ik zag ze toevallig voorbij komen bij een Nederlandse kennis op FB. Er is ook maar één galerie in België (Brussel) die Theo Broeren verkoopt. We gaan toch zeker eens kijken in zijn atelier in Oss (al heb ik stiekem al wel gekozen).Ik mocht hopen dat de prijs ook die van een Ikea poster zou zijn …

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: