Ziek

Is de schilder eindelijk de deur uit, ben ik al een paar dagen ziek. De hele nacht van dinsdag op woensdag heb ik op de pot gezeten en over de pot gehangen. En de volgende dag kwam de koorts. Gevolg: 2 kilo eraf. Of, zoals Johan Cruijff het ooit zei: elk nadeel heb ze voordeel.

Gelukkig voel ik me sinds gisteren weer wat beter want studeren als ik niet goed ben … echt productief ben ik dan niet.

Ik heb nog twee dagen. Het moet dus lukken.

En ons huis is heel mooi geworden. Ik kan niet wachten om volgende week op pad te gaan en allerlei interieurwinkels af te schuimen. Ik heb al wat ideetjes. Ik vind de Dikke Dames van Theo Broeren wel wat hebben. De schilderijen zijn vrolijk en warm, net wat we nodig hebben in onze bijna volledig witte living. Manlief is nog niet echt fan, maar dat komt wel als ik maar lang genoeg aanhoud. Wordt vervolgd …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

17 gedachten over “Ziek”

 1. Oh no ! I hope the doctor thinks of something that will work fast and get you feeling good/normal again.poor baby …. I would send you hot soup but somehow I think it would not taste so good :)love !

  Like

 2. Thank you, C~. I have a dear husband who feeds me hot soup all the time. And I have new meds that, I hope, will get me better soon.

  Like

 3. En dat net als men zegt dat het hoogtepunt van de griep voorbij is? Poeh! Ook niet prettig. Een paar kruidendrankjes drinken en je verder rustig ergens nestelen onder een dekentje.Beterschap!

  Like

 4. Hoe jammer, dat je weer een reis moet annuleren, maar je gezondheid is nu belangrijk. Ik hoop, dat je snel mag genezen.

  Like

 5. Gelukkig dat het alweer beter met je gaat. Er heerst van alles en veel mensen zijn ziek en het is moeilijk om eraan te ontkomen.De Dikke Dames zijn inderdaad erg leuk.

  Like

 6. Veel zieken inderdaad, maar ik denk dat het ook de naweeën waren van de zware reis. Gelukkig is het weer over. Leuk zijn ze hè, de Dikke Dames?

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: