De dagelijkse gang van zaken

Mijn reisverslag zal nog niet voor direct zijn. Mijn eerste werk wordt blokken, blokken, blokken voor mijn examen Spaans van volgende week. Examen doen is zo al niet mijn ding en tussen september en januari hebben we best al veel stof gezien.

Spreken heb ik wel goed kunnen oefenen de laatste weken in Costa Rica, maar daar maakte het niet zoveel uit of ik een werkwoord al dan niet correct vervoegde. Ze begrepen me toch wel. Tijdens het examen (en tijdens de les) moet het wel juist zijn!

En buiten de examenstof moet ik natuurlijk ook mijn twee weken afwezigheid in de les nog bijbenen. En ik voel me best nog wel jetlaggerig.

Dat wordt hard blokken de rest van de week. Wish me luck!

De schilder is nog niet het huis uit. Hij had toch meer werk dan hij ingecalculeerd had. Ik had zo gehoopt dat hij klaar zou zijn tegen dat we terug waren.

Ik wil alles terug op zijn plek zetten, kasten opnieuw inladen en herschikken, dingen die al jaren niet gebruikt worden apart zetten om weg te geven of naar het containerpark te brengen, nieuwe decoratie, overgordijnen, kussens, lampen, … gaan kopen. Maar daarvoor moet de schilder eerst de deur uit en moet het huis grondig gekuist worden. Dat laatste, daar kijk ik niet naar uit.

Nu ja, op dit moment komt het eigenlijk wel goed uit dat ik nog niet verder kan in ons huis. Zo kom ik niet in de verleiding om mijn studieboeken opzij te leggen voor plezantere dingen.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

8 gedachten over “De dagelijkse gang van zaken”

  1. Iemand in huis die daar bezig is, vind ik ook altijd onrustig aanvoelen. Ik snap je verlangen dat hij weer weg is heel goed. Succes met je examen.nicole@huisvlijt

    Like

  2. Morgen nog een dag en dan is hij klaar. En vandaag heb ik er geen last van gehad want ik heb de hele dag ziek in bed gelegen. 😦

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: