Goodbye … for a while

Terwijl u dit leest ben ik (en mijn manlief ook uiteraard) onderweg naar Costa Rica. Elf uren en vijfenveertig minuten lang op het vliegtuig. En als we daar aankomen een jetlag van maar liefst zeven uren proberen te verteren. Zal niet simpel zijn want we vertrekken meteen zaterdag in alle vroegte al op rondreis.

Wie weet wat voor avonturen we allemaal gaan beleven. U leest er alles over binnen een goeie twee weken.

Ondertussen gaat de schilder bij ons in huis zijn gang gaan en het hele huis van binnen verven. Het was hoog nodig. Ik hoop dat hij klaar is tegen dat wij terug zijn, maar op zich is het natuurlijk heel fijn geregeld dat hij geen rekening moet houden met ons en wij niet met hem. Ik hou er namelijk niet van om een paar weken in de rommel te zitten. Vandaar.

En voor nu … ¡Pura Vida!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

5 gedachten over “Goodbye … for a while”

  1. Oh wauw, wat lekker en heerlijk! Ondertussen dus al even onderweg, en ik ben zoooo benieuwd wat voor moois je mee terug gaat nemen. Voor nu, nog even genieten!X

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: