Nieuwjaarsduik

De nieuwjaarsduik. Overal in Zeeland kon je op 1 januari deelnemen aan de nieuwjaarsduik in de Noordzee. Je kon ook gewoon gaan kijken en heel hard supporteren voor de moedige ijsberen. Dat is wat wij deden. 
Aan de rand van de zee in Kamperland – dat was de meest praktische locatie omdat ik gereserveerd had voor de lunch in Veere – stonden wij te kleumen in onze dikke donzen jassen want de wind was ijzig. Naast ons stonden schaars geklede mannen, vrouwen en kinderen, klaar om de zee in te gaan. Maar eerst moest er opgewarmd worden en dat duurde zo’n half uur. Koud, kouder, koudst!
Een klein beetje gek moet je toch wel zijn om met zo’n weer de zee in te gaan maar het levert wel leuke plaatjes op.
Nog even facebooken (of appen, of mailen, of …)

 Klaar voor de start

Go, go, go!

Brrrrr …

Mocht u zich geroepen voelen … zaterdag 5 januari kan u nog deelnemen aan de Nieuwjaarsduik in Oostende. Samen met zo’n 6.000 andere ijsberen. Inschrijven verplicht!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

3 gedachten over “Nieuwjaarsduik”

  1. Ik heb jarenlang op het strand gestaan op 1 januari. Niet om de duik te wagen maar om handdoeken vast te houden, te supporteren en om foto's te nemen. Achteraf gingen we dan altijd erwtensoep eten, die ik gekookt had. In het begin gingen we altijd met een hele groep naar de nieuwjaarsduik toe, later dunde dat wel wat uit. Mijn kinderen deden mee vanaf dat ze een jaar of zeven waren. De laatste jaren zijn we niet meer gegaan. Ik denk dat het voor ons in 2016 voor de laatste keer geweest is.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: