Spoed

Het is zaterdagnacht één uur en we zitten op spoed terwijl ik dit schrijf. Manlief is sinds vanmiddag terug thuis na zijn ablatie van vrijdag en helaas verloopt het herstel niet zoals voorzien. Het wondje in zijn lies stopt niet met bloeden, zijn bloeddruk is torenhoog en hij heeft koorts. Niet goed dus.

De spoedarts heeft een drukverband van 2 kilo gelegd en hij heeft iets voor de hoge bloeddruk gehad. Nu wachten tot het bloeden gestopt is. Het wordt een lange nacht.

Hopelijk mag hij mee terug naar huis. En dan begint het lange niets doen. Een week platte rust… Heel moeilijk voor zo’n actieve en sportieve man. Maar, geluk bij een ‘ongeluk’, kregen we een mooi aanbod van Telenet voor een maand gratis Play. Dat heb ik alvast maar geactiveerd. Gaan we een weekje bingewatchen.

Update: hij moet een nacht op spoed blijven.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Spoed”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: