Throwback Sunday

#tbs2015 #Orgosolo #Sardinia #murals
Muurschilderingen over sociaal-politieke thema’s op vrijwel alle gevels in het stadje. 
Ik heb er slechts ééntje uitgepikt maar in mijn Flickr album staan er nog meer.
Indrukwekkend, vooral de teksten. Voor de lange teksten is een beetje kennis van het Italiaans wel handig (hoewel je met google translate ook een heel eind komt).

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

77 gedachten over “Throwback Sunday”

 1. Och toch … ik dacht al meteen aan je gezicht op de foto te zien dat er iets mis was. Erg moeilijk om in zo’n situatie je gevoelens in de hand te houden. En het verdwijnt niet snel uit je herinnering, als zich zoiets heeft voorgedaan.

  Like

 2. hahahahaha best herkenbaar, ik heb er iets minder last van gehad, ik vond het geweldig juist, met mijn ouders en opa en oma op vakantie, ja toen ook al. Ik kreeg dan ook een heleboel vrijheid en als mijn moeder iets niet goed vond? Dan was mijn opa er ook nog, lol… iets met hand boven hoofd en laat toch gaan, hahahahaik heb er hele mooie herinneringen aan juist, en met 16, ging ik voor het eerst alleen op vakantie met mijn toenmalige to be ex man… was ook spannend! Helemaal naar Luxemburg. X

  Like

 3. Dit is echt super mooi om te zien, en ja dat hij fier was, kan ik helemaal begrijpen, dat ben je dan ook als… :DX

  Like

 4. Ik ging ook netjes tot mijn 20 met mijn ouders op vakantie, maar dan spreken we natuurlijk wel over een andere generatie. Zoon is eigenlijk niet echt een vakantieganger.

  Like

 5. Het zijn inderdaad bijzonere dieren, gracieus en héél snel. Leuk, zo'n gezinsfoto.Jullie reizen / reisden heel wat af.

  Like

 6. Wat is veel? We hebben al wel wat gezien van de wereld maar ik wil nog veel meer. Hopelijk in januari naar Costa Rica, weer andere dieren zien.

  Like

 7. Wat een leuke terugblik! Wij zijn niet Rooms-Katholiek opgevoed, dus niet met nonnen en priesters, maar wij kennen wel het – niet bepaald positief bedoelde – gezegde \”Zusters van liefde en krengen van barmhartigheid\”. In ons dorp hadden wij ook Zuster Secretia, zo genoemd door mijn RK schoonfamilie.Toch, toen mijn heel jong overleden zusje in het RK-ziekenhuis lag, was er een heel lieve non op de kinderafdeling.

  Like

 8. Natuurlijk zullen er ook wel lieve nonnen geweest zijn, maar die zaten niet bij ons op school! 😉 En zo'n nonnetje in een ziekenhuis heeft een verzorgende taak, op school is het toch meer gericht op opvoeding (zou het althans moeten zijn). Ik heb er tot mijn 18 mee te maken gehad en de nonnen op de middelbare school met hun valse kraaloogjes hadden stuk voor stuk Zuster Secretia kunnen heten. Nu kan ik erom lachen, toen niet.

  Like

 9. Ja hoor Nell. Je zou je eigen reactie ook meteen moeten zien nadat je hem geplaatst hebt want ik heb de optie 'reactie pas zichtbaar na moderatie' uit gezet.

  Like

 10. Ik mag er niet aan denken dat het mij ook staat te wachten met Vlekje die al 19 jaar oud is. Zij is doof geworden maar erg aanhankelijk en kan demonstratief op het dekentje zitten in de zetel om te tonen dat ik bij haar moet komen zitten. Dan doe ik dat natuurlijk.

  Like

 11. Prachtig mooi inderdaad! Dat zou ik dan weer wel doen, er vroeg voor opstaan, heb ik ook wel gedaan, maar werd zwaar lastig gevallen inderdaad als vrouw alleen op het strand…XPS, de friday quote, ik spreek geen Frans ;-

  Like

 12. Ben er toen ook voor opgestaan … was niet eens zo super vroeg 😉 Foto: keer je naar de zon en de schaduw zal achter je zijn (= kijk naar iets positiefs en laat negativiteit achter je).

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: