Fotografie

Op het blog van Morgaine’s Passions ging het laatst over fotograferen.
De vraag was: waar fotografeer je graag. 
Waar? Dat kan voor mij overal zijn. In een bos, aan zee, in de bergen, in de stad, … 
Bij mij is het meer wat fotografeer je graag. En daarop antwoord ik: mensen en (macro’s van) bloemen en planten. Helaas is het tegenwoordig niet meer zo evident om mensen op de foto te krijgen, kinderen en uitbundige jongeren niet te na gesproken. Maar soms zijn mensen zó intrigerend mooi dat ik toch durf vragen of ik een foto mag nemen. Ook een snelle snapshot kan nog wel eens. Ik heb weinig of geen verstand van fotografie, so bear with me.
Een selectie van ‘mensen’-foto’s …
Macro’s komen een volgende keer aan bod.
 Eentje die absoluut wél op de foto wou, in M’Bour, Senegal
 Op dezelfde vismarkt in M’Bour. Deze dame wou wel op de foto nadat ik bij haar iets gekocht had.

 Ergens onderweg in Senegal

Deze karakterkop heeft wat weg van mijn vader. Een koopman op de geitenmarkt in Nizwa, Oman
 Snelle (wazige) snapshot van vrouw met snavelmasker, geitenmarkt Nizwa, Oman
 Moeder en kind in de soukh in Muscat, Oman

Schoolkinderen in Misfat Al Jabreen, Oman

Onze chauffeur in de Wahiba Sands Desert, Oman
 Twee knappe jonge Emirati’s, Dubai
 Moeder en dochter, Boa Vista, Cabo Verde
Mijn altijd goedlachs nichtje Isabelle
Nomadenkinderen in de Wadi Rum woestijn, Jordanië
Nomadenjongen (jawel) in de Wadi Rum woestijn, Jordanië
Onze nomadengids in de Wadi Rum woestijn, Jordanië

 Las Fallas, Valencia

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Fotografie”

  1. Ik gun mezelf te weinig tijd om te fotograferen. Nu met die donkere dagen zet dat ook geen zoden aan de dijk en bovendien ligt mijn camera in België. Daarentegen juist in dit seizoen is het licht op z'n mooist en kan je de mooiste foto's maken. Gewoon blijven fotografen, waar dan ook….

    Like

  2. Ik moet eens beter leren werken met mijn camera. Ik gebruik altijd mijn telefoon. Zonde natuurlijk, maar ik vind de foto's van mijn telefoon beter dan die van mijn camera. Zal wel aan mij liggen …

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: