Pura Vida

Zondag waren we in Hoofddorp, HD dus. Wat doet een mens in godsnaam op zondag in Hoofddorp, hoor ik u denken. Dat ga ik u nu vertellen!

Wij waren bij Fox op de reis- en inspiratiedagen. Inspiratie hadden we eigenlijk niet meer nodig want onze reis naar Costa Rica hadden we in september al geboekt, maar we vonden het wel nuttig om wat meer info te krijgen, de film van de Fox-reisleiding te zien en wat vragen te kunnen stellen. Het waren ook best een paar interessante uren. En we waren er weer eens mee weg.

Wie ons kent weet dat we na de voorstelling om 14u30 niet meteen naar huis gereden zijn. Nee hoor, als we zo dicht bij de zee zijn, dan wil ik ze ook wel zien. Bloemendaal, Zandvoort, Katwijk, Scheveningen … kennen we allemaal al. Noordwijk-aan-Zee waren we nog niet eerder geweest, dus dat werd het. Gezellige boulevard met het ene restaurant naast het andere en op het strand een aantal strandpaviljoens waar ik er eentje van uitgekozen had om te lunchen. Wat een drukte zeg, zowel in het restaurant als op het terras in de zon, maar ook heel veel volk op het strand.

Na de late lunch hebben we een wandeling gemaakt over het strand en in de schitterende duinen. En we zijn vast van plan om in de lente/zomer terug te komen want we hebben er ook een mooi fietspad gespot.

Wat hebben we genoten van deze mooie zondag.

Prentjes!!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Pura Vida”

  1. Hahahahaha, heerlijk zo aan het strand, en ja.. wij waren er ook in de buurt, en hadden al gehoord dat het in Noordwijk altijd druk is tegenwoordig dus kozen wij juist voor Katwijk.Prachtige foto's!X

    Like

  2. Wij vonden het super gezellig in Noordwijk. Het was niet zo dat je over de koppen kon lopen hoor. Gewoon gezellig druk op het strand (veel wandelaars met honden).

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: