Vakantie overdenking

Terugdenkend aan onze maand in Spanje ben ik er nu nog meer van overtuigd dat ik geen huis in het buitenland wil. Niet in Spanje en niet ergens anders. We zijn nu drie keer voor een langere periode (waarvan twee keer een maand) in dezelfde regio geweest – niet eens in dezelfde plaats – en dat is echt niets voor mij. Ik wil nieuwe dingen ontdekken. Ik voel me nog veel te jong om x keer per jaar te gaan vegeteren op dezelfde plek. Dan kan ik net zo goed thuis blijven.

Dat gaan we dus niet doen, al denkt mijn man daar enigszins anders over. Voor hem maakt het niet uit waar hij is, zolang er maar zon, water en een fiets is.

Ik ben ook niet zeker of ik nog wel een hele maand weg wil. Ik heb onze kinderen + Kleine Man gemist en mijn sociale contacten. Dat had ik vorig jaar niet, maar … vorig jaar oktober was ons eerste lang verblijf aan de Costa Blanca, alles was nog nieuw en we hadden nog geen Kleine Man.

Volgend jaar wordt het dus vast en zeker iets anders.

Maar voor nu ga ik me bezighouden met me in te lezen voor onze volgende vakantie. Nog twee en een halve maand …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Vakantie overdenking”

  1. Ik ben daarin net hetzelfde. Een streek kan nog zo mooi zijn, ik weet op voorhand dat het de tweede/derde/… keer toch altijd iets minder zal zijn dan bij het eerste bezoek (of er moet genoeg tijd tussen zitten zodat ik weer wat nieuws kan ontdekken). Ik begrijp het wel, waarom mensen een buitenverblijf willen, maar het is niets voor mij.

    Like

  2. Dat heb ik hier hetzelfde denk ik, het is mooi, misschien kun je nog een keertje terug omdat je nog langer niet alles hebt gezien, maar permanent? dat heb ik gekend met de caravan, sta caravan, hahaha het is gewoon je tweede thuis en ergens ken je het net zo op je duimpje als thuis… zelfde dingen, zelfde dagen… bla…X

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: