Saludos desde España (4)

We zijn aan onze laatste week hier bezig. Einde van de week vliegen we terug naar huis.

Het weer vorige week was niet zoals we dat gehoopt en verwacht hadden. Daar heeft Leslie voor gezorgd. En dan mogen we nog niet klagen. Buiten heel veel bewolking en af en toe wat regen viel het al bij al nog mee bij ons. Op TV zagen we dat de omgeving van Valencia echt noodweer heeft gehad. Wij zitten tenslotte nog geen 100 km zuidelijker. 

Leslie heeft wel zijn invloed gehad op de temperatuur. Overdag is het nog wel aangenaam maar de nachten worden kouder en dat is goed te merken aan de temperatuur van het zwembadwater. Mij krijg je er in ieder geval niet meer in. Doe mij de zee maar, die is nog wel heel prettig van temperatuur.

Vorige week zijn we drie dagen naar Toledo geweest. Het was een lange rit van 500 km maar zeker de moeite waard. Toledo is een prachtige historische stad. Mijn honger naar een portie cultuur werd helemaal gestild.

Nu hopen we op nog een paar dagen mooi weer om af te sluiten.

Nog wat foto’s.

Toledo

Toledo, een mix van Joodse, Islamitische en Christelijke cultuur

Altea, prachtig stadje niet zo ver bij ons vandaan

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Saludos desde España (4)”

  1. Hoe prachtig mooi! Maar even 500 km rijden? Op 1 dag? Wowwwwwww Wel de moeite waard inderdaad.Van Leslie, ja ik zag het hier al op tv dat het jullie kant op zou gaan ergens, rond Middelandse Zee, gelukkig viel het dus mee, en het zwembad of de zee, wat een lastige keuzes toch, hahahaGeniet nog maar heel even, het is bijna het einde van de week ;-)X

    Like

  2. Toledo ziet er mooi uit. Wij zouden graag nog eens naar Madrid gaan en dan kunnen we Toledo misschien wel gelijk meepakken.Ik wil je een goede terugreis wensen.

    Like

  3. Dank je wel! Toledo is echt de moeite, en een korte (trein)rit van Madrid. Maar ik wou niet wachten tot we ooit eens tot in Madrid geraken. 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: