Saludos desde España (3)

Ik ben er nog. 
En we genieten nog steeds. 
Van het mooie weer (hoewel veel minder mooi dan vorig jaar), van de jacaranda’s die aan hun tweede bloei bezig zijn. Weliswaar veel minder uitbundig dan in het voorjaar, een beetje zoals bij ons de blauwe regen. Van de kleurige bougainvillea, van de appelsienen en citroenen aan de bomen die langzaam maar zeker kleur krijgen, van de rust, de ruimte en de privacy van ‘ons’ huis.

 De afgelopen week zijn we een dag naar Valencia geweest. Valencia is een heerlijke stad en vrijwel iedere keer dat we aan de Costa Blanca zijn doen we een dag Valencia. Met de auto is het maar een goed uur rijden, gemakkelijk te doen dus. We hebben heerlijk geluncht bij Blanqueries

Missen we dan thuis niet?

We missen natuurlijk bepaalde zaken.
Onze kinderen en kleinzoon, maar met de moderne communicatiemiddelen is dat allemaal zo’n probleem niet.
De wekelijkse koffieklets met mijn vriendin.
De fietstochten, nu het in België zo lang mooi weer is geweest … vaak mooier dan in Spanje!

En lekkere home-made frieten, dat missen we ook!

Wat foto’s.

De jacaranda opnieuw in bloei

 Lunch bij Restaurante Blanqueries

De prachtige gebouwen in Valencia en de heerlijkheden van de Mercat Central

Veel wolken … het mochten er wat minder zijn

En gelukkig ook mooie dagen!
 

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Saludos desde España (3)”

  1. Nu mijn zoon in Spanje is, merk ik ook dat het weer daar minder is dan anders. Jammer, maar ik denk dat mijn zoon zich toch wel zal vermaken en alleen al een andere omgeving en het gevoel van niks moeten, is op zich al genoeg om te genieten. En dat is bij jullie denk ik net zo. Geniet er nog maar lekker van.

    Like

  2. Ja, ik moest aan jou denken van de week, hier 25 graden, rond middelandse zee noodweer qua regen en men liet zien dat het nu ook jullie kant op kan gaan komen :OGeniet van alles in elk geval, de foto's zijn prachtig!X

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: