Saludos desde España (2)

Een vraag die mij wel eens gesteld wordt:
Wat doen jullie daar de hele tijd?
Wij doen eigenlijk niet veel anders dan dat we thuis doen. Manlief fietst 3 à 4 ochtenden per week. Terwijl rijd ik om boodschappen, zit ik buiten op de tablet de krant te lezen of ga ik koffie drinken aan een strandbarretje. Ik probeer ook zo goed en zo kwaad als het kan mijn Spaanse lessen bij te houden. De notities krijg ik van een medestudent, maar dat is natuurlijk totaal anders dan zelf de lessen bijwonen.
’s Namiddags, en de dagen dat manlief niet fietst, zitten we aan ons zwembad of in de tuin te lezen, we gaan naar het strand, we maken een wandeling langs de mooie cala’s, we bezoeken een stadje in de buurt, we gaan eens bij vrienden langs die hier wonen of zij komen naar ons. ’s Avonds gaan we uit eten (laat, net zoals de Spanjaarden) en heel soms maak ik zelf iets klaar.

En het huishouden gaat natuurlijk ook gewoon door. Er is wel een mannetje voor de tuin en het zwembad, maar de kuis doen we zelf, al is het met de Franse slag.

Manlief zijn huurfiets. Pico bello in orde!

En we zijn weer weg …

De yachthaven in Dénia. Mooie plek om te strollen.

Platja de la Fustera, een van de vele cala’s.
Avondlijke genoegens bij Los Baños Sunshine Bar – tapas eten met zicht op zee

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

9 gedachten over “Saludos desde España (2)”

  1. Gewoon vakantie vieren dus! Niks moet en alles op een lager tempo doen, waarschijnlijk. En genieten van het fijne klimaat natuurlijk. Nog veel plezier daar.

    Like

  2. Dat is heerlijk, en zelfs met kortere tijd weg, is het bij ons dat we toch een ritme hebben met uitstapjes tussendoor en het land zien. Langere tijd, is toch logisch dat je dan ook geniet en net als thuis, maar dan elders :DPrachtige foto's!X

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: