Kim Kardashian

Ik heb heel veel problemen om broeken te vinden die me passen zonder dat er iets aan moet vermaakt worden. Vaak is het dan nog zo dat, eens ze vermaakt zijn, het model helemaal weg is.

Ik heb namelijk min of meer zo’n figuur als Kim Kardashian en ik heb er geen bum implants of butt injections voor nodig gehad, alles puur natuur.

Ben ik daar blij mee? NEE!! Ten eerste is een lijf dat niet in balans is gewoon lelijk en ten tweede is het heel moeilijk om je te kleden met een brede ronde poep en een – in verhouding – veel te smalle taille.  Ik begrijp dan ook niet wat dames ertoe drijft om hiervoor veel geld achter te laten bij de plastisch chirurg. Ieder diertje zijn pleziertje zeker?

Wat ik mij wel afvraag is waar Kim haar kleding koopt. En ik leef op hoop, want nu zo’n ronde poep in de mode is, zou het weleens kunnen dat ontwerpers hier in de toekomst rekening mee gaan houden. Duimen maar!

En voor zij die niet weten hoe een Kim Kardashian poep eruit ziet, ziehier. Kim, niet gephotoshopt aldus ‘de boekskes’. 

 

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Kim Kardashian”

 1. Dit is ZO herkenbaar! Te brede heupen voor een niet evenredige taille 😦 Vreselijk om een broek te vinden. Tegenwoordig koop ik me een jegging ipv jeans. Met een riempje is dit alvast wat beter.

  Like

 2. Ik heb nu één merk dat goed past, maar die doen alleen maar de klassieke kleuren. Ik mag dan wel 60+ zijn, ik draag toch ook eens graag iets modern.

  Like

 3. En zo hebben we allemaal ons eigen probleem. Ik zou soms graag wat meer billen willen hebben. Mijn mam begint het op haar 88e ook een beetje te krijgen, zij noemt het een zadelrug 😁 Ze draagt broeken van Toni Relaxed. Zitten heerlijk en staan perfect door het vele stretch.

  Like

 4. Ja, we hebben allemaal wel iets. En buiten dat ik er niet blij mee ben heb ik er verder geen fysieke hinder van. Draag nu sinds jaren alleen nog Raphaëlla van Brax. Beetje saai maar de pasvorm is ok.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: