Fietsen!

Het fietsseizoen is weer begonnen en we hebben het goed ingezet. Vorige week maar liefst vijf dagen van de zeven gefietst, de ene tocht al wat langer dan de andere.

Zaterdag hebben we een heel mooie rit gefietst in eigen streek. Het moet niet altijd ver zijn om mooi te zijn. De natuur is hier nu op haar best. Overal staat de rhododendron in bloei en het groen aan de bomen heeft nog zijn frisse lichte kleur. Ach, het is hier eigenlijk altijd mooi. Ik zou nergens anders willen wonen.

Gisteren hebben we een totaal andere toer gefietst in eigen streek, echt op de boerenbuiten. Grazende koeien, lammetjes in de wei, akkers die bemest worden (dan ben je blij dat je reukorgaan niet goed werkt), eindeloze weilanden. Anders dus, maar zeker niet minder mooi.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

6 gedachten over “Fietsen!”

  1. Geweldig, prachtig, en wat heerlijk om zo te starten, 5 van de zeven dagen, en ja het moet natuurlijk ook weer even wennen allemaal. Hier, mis ik mijn fiets eigenlijk best wel, om iets verder te kunnen gaan dan lopend… maar wie weet, binnenkort dat mijn fiets deze kant op komt 😉 X

    Like

  2. Zolang het mooi weer is, probeer ik zo vaak mogelijk te fietsen. Lopen doe ik echt niet graag. Heb ook heel snel last van mijn knieën.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: