Babysitten

Vanmorgen voor het eerst gebabysit op onze Kleine Man. Toch vreemd om na zoveel jaar nog eens een baby te verzorgen. Ik was begot zo nerveus als wat.

Maar oma was het nog niet verleerd. Kleine Man heeft zijn fles gehad, we hebben wat gespeeld en na wat krijsen heb ik hem toch in bed én in slaap gekregen. En ik heb heel veel foto’s genomen! Nu ik eindelijk eens de kans had … 😉

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

7 gedachten over “Babysitten”

 1. Heerlijk om zo te genieten van je kleinkind . En dat voor zo'n kleintje zorgen vergeten we niet zo snelFijne babysit dag nog ,Elisabeth

  Like

 2. Dank je wel. Neen, verleren doen we het niet en hij is ook al niet meer zó klein (14 weken). Maar dit was wel de eerste keer dat zijn moeder hem voor een halve dag uit handen gaf. En over drie weken moet ze terug aan het werk … wat zal ze het moeilijk hebben!

  Like

 3. Fijn gevoel he Myriam, zo’n kleine man helemaal voor jezelf alleen! Ik hoop dat jullie nog veel van hem gaan genieten. Overigens zie ik dat mijn reacties ik vorige posts weer niet gepubliceerd zijn, dus gebruik het OpenID maar weer.

  Like

 4. Vreemd hoor, dat jouw reacties niet doorkomen. Geen idee waar het probleem ligt. Ik publish alles wat ik binnen krijg (behalve spam).

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: