Check, doublecheck, triplecheck, …

Op 4 december van vorig jaar maakte ik een boeking voor een huurwagen in Spanje (voor de 2 laatste weken van maart). 149 euro. Ik vond het aan de dure kant want in oktober vorig jaar hebben we maar 194 euro betaald voor een hele maand. Maar bon, ik weet ondertussen dat ik op geregelde tijdstippen eens moet kijken of de prijzen niet gedaald zijn want ik kan gratis annuleren bij deze verhuurder.

Dat doe ik dan ook, zo om de paar weken. Kijken, desgevallend annuleren en herboeken.

De eerste keer op 26 december. Toen was de prijs voor hetzelfde type wagen gezakt naar 129 euro.

De tweede keer op 11 januari: 89 euro met gratis tweede bestuurder.

En het wordt steeds beter want toen ik daarnet weer eens checkte kreeg ik dezelfde wagen voor 63 euro, incl. tweede bestuurder.

Een verschil van 86 euro met de originele prijs!!! Met dat geld kunnen we eens lekker gaan eten.

Het houdt me wel van de straat!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

6 gedachten over “Check, doublecheck, triplecheck, …”

  1. Ik ook hoor. Hotels trouwens idem. Jammer voor de hoteliers, maar als de prijzen plots een flinke duik nemen (en last minute gebeurt dat heel dikwijls), dan wil ik daar wel van kunnen mee profiteren.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: