De zee

Gisteren was het een prachtige dag en die hebben wij aan zee doorgebracht. Een heerlijk zonnetje, maar veel koude wind. Het deerde ons niet. Goed ingeduffeld hebben wij voor de middag een flinke strandwandeling gemaakt.

Er moest natuurlijk ook gegeten worden, en dat doen wij graag bij Restaurant Alexandra. Je eet er heel lekker en tegen een zeer schappelijke prijs. En bovendien is het personeel er super vriendelijk. Een genot om daar te zitten. Het zit er dan ook altijd stampvol.

Na de lunch moesten de calorieën er terug af gelopen worden, dus hebben we nog een uurtje langs de winkels gewandeld. En niks gekocht! Zo mogen er nog vele dagen volgen.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

12 gedachten over “De zee”

 1. Wij gaan enkel buiten het toeristisch seizoen. En net nu kondigen ze aan dat ze meer volk trekken. Mensen komen dus niet als ze niet geëntertained worden.Voor mij hoeft dat allemaal niet.

  Like

 2. Dat is een fikse fietstocht ! Die dag was ik hulpje bij de tuinman die de haag snoeide. Het was aangenaam weer en voor de fietstocht zal dat ook wel zo geweest zijn. Ik heb ene jaar in de Haan gewoond omdat ik er werkzaam was in het Zeepreventorium. Mijn eerste job na de studies! Ik vond het altijd een schattig stadje en gelukkig hebben ze daar begrepen dat ze de villa's moesten koesteren en geen hoogbouw toelaten. Het heeft tot nu toe zijn eigenheid kunnen bewaren. Die beachbars de een na de andere vind ik erover. Ik vraag me af of de mensen naar de kust komen voor die bars of voor het strand. Zelf ga ik daar niet zitten, mijn kleinkinderen willen zand en de zee zien.

  Like

 3. De Haan heeft inderdaad nog zijn eigenheid behouden. Zeer gezellig! En nog een strand zoals een strand er moet uitzien. Wij huurden vroeger wel eens een ligbed bij Kiki Beach (Duinbergen), maar da's ook al zo'n beach club geworden. Ik wil niet weten wat een ligbed daar nu kost voor een dag!

  Like

 4. Ik denk dat het vooral een kwestie is van 'zien en gezien worden' in die beach clubs. Daar ben ik te oud en te gewoon voor. Gelukkig!

  Like

 5. Maandag was het heel koud op het strand en de dijk. Maar we waren er op gekleed en hebben goed doorgestapt. Dan was het best te doen. En het zonnetje was natuurlijk zeer aangenaam.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: