Sneeuw

Wat was het mooi hier zondag en gisteren. Lang geleden dat we zo vroeg op het seizoen zoveel sneeuw hadden. We hebben ervan geprofiteerd en een flinke winterwandeling gemaakt op onze mooie heide.

 

 

 

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

8 gedachten over “Sneeuw”

 1. Jullie waren wel goed voorzien.Het is niet de eerste keer dat het land wit ziet en dat wij geen sneeuw zien. Op zondag wel, maar gisteren niets.

  Like

 2. Ja, mooi hè. Ik kreeg er gisteren een enorme boost van en heb gelijk mijn kerstboom gezet. Daar heb ik normaal gezien zo'n hekel aan!

  Like

 3. Mooi inderdaad. Ik wandelde er zelf ook door, van het werk naar huis, naast mijn fiets, omdat ik het wat te glad vond om te fietsen. Ik prijsde me gelukkig dat ik dicht bij huis werk.

  Like

 4. Ja, als je er echt door moet (vanwege werk of zo), dan is het minder aangenaam. Dan is met pensioen zijn zo slecht nog niet … 😉

  Like

 5. Pure ellende op de weg, maar wat een pracht toch dat winterlandschap. Was inderdaad al een tijdje geleden dat het zo vroeg nog eens sneeuwde – zeker hier in West-Vlaanderen. Jammer genoeg een dag later alles veranderd in bruine smurrie!

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: