Antwerpen

Wat hou ik toch van deze mooie stad. En gisteren had ik het geluk dat ik net het ‘blauwe uurtje‘ nog te pakken had.

‘Mijn’ stad, zeg ik altijd hoewel ik er niet eens woon. Ik heb er wel vele jaren school gelopen en gewerkt. En ik kom er nog altijd graag.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

7 gedachten over “Antwerpen”

 1. Wij komen ook graag in A’werpen. Vooral op de Groenplaats en ‘t Zuid. Altijd levendigheid zonder dat er sprake is van hectiek. Heel anders dan bij ons. Wil ik geloven.

  Like

 2. Gisteren had je er niet moeten zijn hoor Nell. Zó vreselijk druk! Kwam natuurlijk omdat het de start was van de feestmaand. Waar ik even niet aan gedacht had … We vonden niet eens een restaurant dat nog een tafeltje op overschot had.

  Like

 3. Ik ben er geboren en opgegroeid. Maar ik heb het gevoel (al een hele tijd zelfs), dat het niet meer 't Stad van vroeger is 😦

  Like

 4. Daar heb je wel gelijk in. We liepen gisteren over de Keyserlei. Wat een foeilelijke straat is dat geworden. Vroeger, toen ik van het station naar school op de Meir liep was het zowat de chicste straat van 't stad. Ik kom er nog altijd heel graag en het blijft wel 'mijn' stad, maar ik zou er bv. nooit kunnen wonen. Ben altijd blij dat ik terug naar mijn rustig dorp kan.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: