Bewegen

U móet meer bewegen … ik hoor het mijn cardioloog nog zeggen. En ik weet dat hij gelijk heeft. Vrijdag moet ik weer op jaarlijkse controle en dan kan ik hem – heel trots – zeggen dat ik dit jaar 1.462 km gefietst heb. Meer dan ik met mijn vorige e-bike op 5 jaar gedaan heb! 
En nu het weer niet meer zo aangenaam is om te fietsen – voor mij althans, ik houd niet van koude wind in mijn gezicht en rond mijn oren – zijn we aan het wandelen geslagen. Van zodra het weer het toelaat gaan we naar buiten. De Kalmthoutse Heide, zowat onze achtertuin, leent zich daar perfect toe. Maar ik hou van afwisseling en daarom hebben we vorige week ook al gestapt in het Moretusbos (Stabroek), De Uitlegger (Kapellen) en in het Provinciedomein Huizingen. En in de box die manlief voor zijn pensioen heeft gekregen zitten nog honderd andere wandelingen. In dit seizoen, met de prachtige herfstkleuren, is het trouwens geen straf om te wandelen.
We gaan ons niet vervelen deze winter … we gaan BEWEGEN! De stappenteller en het resultaat daarvan op Strava zijn een extra motivatie.
  

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

5 gedachten over “Bewegen”

  1. dat is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. Ik beweeg ook graag, met de fiets vind ik het nu te koud. Te voet oke ,maar als het nevelig is of wat miezert ,heb ik prijs . De sinussen vallen dan weer aan. Het moet nogal gepast zijn voor mij ,hahaha!

    Like

  2. Ik kom ook niet buiten in als het slecht weer is hoor. Ben ook een mooi-weer-beweger. Maar de cardioloog was tevreden. Mijn conditie was erop vooruitgegaan sinds vorig jaar.

    Like

  3. Mijn zoon en schoondochter hebben dat veel gedaan. Ik denk niet dat het iets voor mij is. Zoektochten zijn niet zo aan mij besteed.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: