De Kale Berg

Manlief droomt er al jaren van om de Kale Berg, a.k.a. Mont Ventoux, te ‘doen’ (met de racefiets uiteraard). Drie dagen geleden opperde hij het idee om het NU te doen, onder het mom van ‘nu kan het nog, wie weet wat is het volgend jaar weer‘. 
Het is wel heel kort voor ons vertrek naar Spanje, maar op onze leeftijd moet je niet meer uitstellen, en ik zeg ook geen ‘nee’ tegen een onverwacht reisje. Vliegtuigtickets en een huurwagen waren snel geboekt, alsook een B&B midden in de mooie provençaalse natuur. Nu maar hopen dat het weer wat meezit om de beklimming te doen …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

6 gedachten over “De Kale Berg”

 1. Ik weet zo niet. Ik wou er ook wel eens naartoe. Anderzijds hou ik niet van massatoerisme. De weegschaal helt meer naar \”niet\”.

  Like

 2. O dat vind ik fijn voor! Onverwachte dingen kunnen erg meevallen en ik hoop dat het weer jullie gunstig gezind mag zijn. Het zal daar nu ook wel niet meer zo druk zijn en aan de andere kant als er daar niemand is, is het ook niet leuk 😉

  Like

 3. Het is zalig nazomer weer. Gisteren en vandaag redelijk wat wind maar morgen belooft een schitterende dag te worden om de beklimming te doen.

  Like

 4. De eerste dag zijn we met de auto naar boven gereden. Toen was het mistral met 6 beaufort en waaide je bijna weg op de top. De dag dat hij hem gereden heeft met de fiets was de wind bijna helemaal weggevallen en was het prachtig weer. Een heel mooie herinnering!

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: