Herfst

Onze wingerd is al helemaal verkleurd. Mooi, dat wel, maar een maand te vroeg want ik ben helemaal nog niet klaar voor de herfst. Niet getreurd … nog drie weken en ik mag terug in zomermodus: een hele maand naar de Spaanse zon. ¡Olé!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

11 gedachten over “Herfst”

  1. Ooh als ik hier uit mijn raam kijk heb ik zicht op zo'n prachtig rood gekleurd gebladerte, zal er morgen eens een plaatje ervan schieten en op FB zetten.

    Like

  2. Heel mooi! Maar ik vrees dat er van herfst niet lang sprake zal zijn als het zo blijft waaien ,onweren en regenen. De dahlia's knakken af en de zonnebloemen vallen tegen de vlakte. De rozen verliezen hun bloemblaadjes en er vallen door de wind takken van de bomen.Door het gure weer is het 's avonds al vroeg donker. Neen de overstap zal zijn van zomer naar wintermodus en de herfst met al zijn rijke kleuren valt uit de boot.

    Like

  3. Zo is dat. De wingerd is nog half zo groot als toen ik de foto nam enkele dagen geleden. Er staan nog wel veel rozen in knop. Als het goed is bloeien ze tot november.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: