Het is ons jaar niet …

Het is precies ons reisjaar niet. Eerst Bologna dat ik heb moeten annuleren, dan de Loire, en nu dit weer.

Gisteravond bericht gekregen dat de woning die we gehuurd hadden in Spanje voor de maand oktober vochtproblemen heeft die ze – u raadt het al – in oktober gaan aanpakken. Het voorschot zal worden teruggestort en daarmee is voor de verhuurder de kous af. Sad Geen alternatief, geen schadevergoeding. En wij mogen zeven weken voor vertrek iets anders gaan zoeken dat binnen ons budget past. Echt niet tof want ik had in april al zo’n moeite om iets te vinden. Onze vluchten zijn geboekt, onze huurwagen, de racefiets voor mijn echtgenoot. We zijn dus echt wel gebonden aan dezelfde streek.
Ik heb dagen gezocht naar een evenwaardige woning, maar in Moraira (wat we zo’n gezellig plaatsje vonden) heb ik niets meer gevonden tegen een aanvaardbare prijs. Uiteindelijk is het nu Dénia geworden. We kennen het niet, maar het zou ook nog een vrij typisch vissersdorp zijn. We zullen het zien in oktober …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

6 gedachten over “Het is ons jaar niet …”

  1. Misschien valt het mee. Misschien vind je wel iets anders zodat je niet meer op die onbetrouwbare verhuurder moet terugvallen.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: