Hoe neurotisch ben jij?

70% volgens een ‘testje’ op Facebook. Het is maar een spelleke natuurlijk, maar ik beken: al die foto’s hadden iets storends voor mij. Eén rode tas tussen allemaal witte, één paar rode hoge baskets tussen allemaal platte witte (2x), een doosje met ongeordende lucifers, enz. Niks voor mij. Ik strijk zelfs op kleur.
Maar ben ik daarom neurotisch? Psychisch ben ik volledig in orde. Ik heb alleen wel graag orde en structuur in mijn spullen, dat geeft me rust. Ik ben zelden iets kwijt, moet nooit zoeken naar mijn autosleutel want alles heeft zijn plek. Ik denk dat ik eerder een praktisch en goed georganiseerd iemand ben. OK, met een klein hoekje eraf dan vanwege het strijken op kleur.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Hoe neurotisch ben jij?”

  1. Zo'n rood paar tussen allemaal witte.. daar heb ik het toch ook moeilijk mee, hoor. Net als jij heb ik heel graag structuur en orde. Alles heeft zijn vaste plaats. Ik snap niet, dat mensen zo nonchalant kunnen zijn en dan telkens heel veel tijd verspillen aan het zoeken naar hun spullen.

    Like

  2. Gelukkig! Dan ben ik toch niet de enige abnormale. Van al mijn Facebook contacten die het testje gedaan hebben, was ik de enige die problemen had met het wanordelijke.

    Like

  3. Ik erger me dood als ik iemand zie rommelen in een handtas op zoek naar autosleutels. Geef die een vast plekje en het probleem is opgelost. Alles heeft zijn plekje ,ben ik dan neurotisch. Bijlange niet. Dat spaart veel tijd en ergernis uit.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: