Scheldeboorden

Ja, alweer gefietst! De Scheldeboorden deze keer, met vertrek een aankomst in Sint-Amands. Zeer mooie tocht langs beide oevers van de Schelde waar het aangenaam fietsen was, ondanks het feit dat het toch wel druk was op onze nationale feestdag. Drie keer overgezet met een veerpont. Gratis en voor niks! Dat bestaat dus nog.

Tochtje van 37 km (St. Amands, Mariekerke, Bornem, Temse) Veel toffe cafeetjes en restaurantjes om even (of wat langer) te verpozen. 
De andere kant van de Schelde (richting Dendermonde) doen we een volgende keer.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Scheldeboorden”

  1. Weeral een mooie fietstocht en waar water is, is het ook wat koeler. Op de Damse vaart moet je jezelf overzetten door aan een wiel te draaien. Iedereen vindt dat leuk. En het is ook …gratis hihihi!

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: