Vroenhout

Eten en drinken op restaurant … we doen dat graag. En dikwijls. Té dikwijls, zegt mijn figuur.
Bij gebrek aan inspiratie voor een blogpost met wat meer ‘inhoud’, deze keer maar eens een foto van een zeer lekker diner bij Restaurant Vroenhout, vorige week, waarbij al mijn zintuigen geprikkeld werden. En dat kwam niet alleen door de mooie schilderijtjes op het bord, maar ook door de uiterst charmante – eye candy – gastheer-met-een-accentje. Tenminste, daar werd mijn gehoor door geprikkeld want ik hou van zuiderse klanken. Meer moet je er echt niet achter te zoeken. 😉

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

8 gedachten over “Vroenhout”

  1. Jaaaah, het is echt goed daar bij Vroenhout, hè? De chef is meesterkok en dat proef je terug in de combinaties. En die eye-candy man …… is echt een perfecte gastheer. Zijn wijnkennis is ook niet mis trouwens. Hij is daar helemaal op zijn plek!

    Like

  2. Erg lekker gegeten en ook een hele mooie zaak. Rustig en elegant. Wist niet dat ze ook een bib gourmand hebben. Wij waren er met de AH restaurantactie.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: