Kleine ergernis

In de hoofdstraat van ons dorp zijn de verlichtingspalen getooid met hanging baskets. 
Nu heeft het de godganse nacht geregend en het is nog altijd aan ’t regenen. Wat zie ik daarnet? Zijn ze met een waterwagen van de gemeente die hanging baskets aan het gieten. WTF denk ik dan … het water loopt er zo doorheen!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

3 gedachten over “Kleine ergernis”

  1. Tja als het op de planning staat moet het doorgaan ! Of het nu regent of niet. Gezond verstand is \”buiten gebruik\” tegenwoordig

    Like

  2. Ik had het aangekaart bij de gemeente en als antwoord kreeg ik dat eenjarigen voeding nodig hebben om langer mooi te blijven. Dat weet ik natuurlijk ook wel, maar ik ben nog altijd van mening dat dat weinig zin heeft als je zo het water ziet wegspoelen! Het zal wel een geval zijn van \”gepland is gepland\”.

    Like

  3. Da's hier bij ons in de gemeente ook zo. Regen of geen regen.. de bloemen krijgen water :-/

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: