Pensionados on the go

Wat zei je, weerman? Zon? Een mooie zomerse week in aantocht? Dat vraagt om een uitstapje. Waarheen? Zij die mij kennen weten het al zonder dat ik het zeg: naar zee natuurlijk. 
De fietsen op de fietsdrager en wij weg. Drie kwartier later waren we al aan het fietsen: van Vlissingen over Dishoek, Valkenisse, Zoutelande, naar Domburg en terug. Onderweg hebben we uiteraard de nodige terrasjes meegepikt … het moet wel plezant blijven.
Wat is het heerlijk om met pensioen te zijn. Niks moet en alles mag.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

6 gedachten over “Pensionados on the go”

 1. Dat laatste vooral!Maar wij trekken liever naar het bos en te voet. De zee houden we voor als het niet zo warm is.

  Like

 2. Dat is zeker genieten. Vandaag zijn we opnieuw op stap geweest, een route in de omgeving van Lier. Ook zeer mooi fietsen daar!

  Like

 3. Dat is een mooi rondje fietsen in die streek. Alleen moeten wij er van hieruit bijna twee uur over doen om daar te geraken! En zeggen dat we sommige dagen het strand van Vlissingen zien liggen van bij ons. Maar een alternatief is met de auto tot Breskens en daar op de overzetboot tot Vlissingen en daar een fiets huren. Maar daar vragen ze enorm veel huurgeld voor.:-(

  Like

 4. De provincie Zeeland is heel mooi om te fietsen, zowel langs de kust als meer het binnenland in. Maar qua sfeer hou ik toch nog altijd meer van de Belgische kust.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: