1 mei

Bij 1 mei horen meiklokjes. Geen dure geforceerde uit de bloemenwinkel, maar liefdevol geplukt uit eigen tuin. De oogst wordt ieder jaar groter. Al twee weken lang genieten we van de geur van vers geplukte meiklokjes. En we zijn nog lang niet uitgeplukt, want achteraan in de tuin zijn de tere bloempjes nog niet voldoende ‘ontwikkeld’ om geplukt te worden.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

3 gedachten over “1 mei”

  1. In mijn tuin zijn de pollen van meiklokjes verdwenen. Ik weet niet hoe dit kan want normaal worden de pollen groter en groter. Maar ik heb er een flinke bos gekregen van mijn buurvrouw. Lief van haar hé en nu geurt het in huis ook naar meiklokjes!

    Like

  2. Ik had vroeger ook meiklokjes in de tuin en elk jaar werden dat er meer en meer. Maar na het heraanleggen van de tuin, heb ik er nu geen meer 😦

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: