El Huerto del Cura

Als je ooit in de buurt van Elche (zuidelijke Costa Blanca) bent en je houdt – net als ik – van palmbomen, vetplanten en bloemen … this is the place!

Maar eigenlijk is de kleine stad Elche één grote palmenoase. El Palmeral prijkt dan ook sinds 2000 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het is een route van een kilometer of drie die je kan lopen/fietsen/rijden.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “El Huerto del Cura”

  1. Neen, veel van de planten in de tuin zijn geïmporteerd van zowat overal ter wereld. Wat overigens niets afdoet aan de schoonheid van deze piekfijn verzorgde tuin.De palmbomen in El Palmeral zijn destijds meegebracht door de Moren (stichters van de stad Elche).

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: