Schatten op zolder

Nu ik zoveel tijd heb, ben ik toch maar begonnen met het opruimen van mijn schuiven. Naast de bakjes met duizend stuks schrijfgerief, tientallen nagelknippers (al dan niet nog werkend) en evenveel vijlen, vond ik onderin de schuif wat enveloppen met inhoud. ‘Inhoud’ in de betekenis van geld. Vreemde munten en biljetten, overschotjes van vakanties. 

Natuurlijk moest ik weten hoe rijk ik wel was zonder dat ik mij daarvan bewust was.

Tel even mee:

5 Tunesische Dinars en 800 millimes: 2.38 euro
443 Keniaanse Shilling: 3.95 euro
500 CFA Francs (Senegal): 0.76 euro
50 Dominicaanse Pesos: 0.99 euro
5 Egyptische Ponden: 0.26 euro
18 Zuid-Afrikaanse Rand en 15 cents:  1.27 euro

Totaal: 9.61 euro.

Ik ga nog wat verder rommelen. Wie weet waar kom ik nog bij uit …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

%d bloggers liken dit: