Plannen

Had ik eigenlijk al geschreven dat onze twee eerste vakanties een feit zijn? (*)
De eerste, over zes weken, gaat naar de Costa Blanca in Spanje. Dit is een streek die we nooit eerder bezocht hebben vanwege onder andere het ‘gepensioneerden’ imago. Nu we zelf ook in die categorie vallen, vonden we het tijd om daar toch eens te gaan kijken met de bedoeling om er in de winter enkele maanden te verblijven. Alles beter dan koud, grijs en nat tenslotte. 
We vliegen op Alicante en de eerste vijf dagen verblijven we in Moraira, ten noorden van Alicante. Dan rijden we naar Valencia waar we ons drie dagen gaan onderdompelen in de gekte van Las Fallas. Het zal mij benieuwen of het iets voor ons is (druk, lawaai, …) maar als Spanje-liefhebber vond ik dat we dit eens moesten hebben meegemaakt. 
Na de Fallas rijden we naar de kleine badplaats Cabo Roig in de zuidelijke Costa Blanca waar we nog tien dagen in een appartement verblijven. De Costa Calida zou, als het goed is, onze toekomstige winterse bestemming moeten worden. Of niet. Dat zullen we na de vakantie beoordelen.
Onze tweede reis – eind mei – gaat opnieuw naar Zuid-Portugal. Een week in de Alentejo en tien dagen in de westelijke Algarve. De oostelijke Algarve kennen we op ons duimpje van vorige vakanties, de westelijke Algarve is nieuw voor ons. Manlief is in ieder geval heel blij dat hij – na vier jaar – nog eens naar Portugal mag. 
(*) Het is eigenlijk vakantie 2 en 3 want de eerste heb ik helaas moeten annuleren.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Plannen”

  1. Ik ben heel benieuwd of het inderdaad jullie winter-vakantiebestemming gaat worden aan de Costa Calida. Het is ook onze droom: aan de winter in Nederland zien te ontsnappen. Heerlijk! Deze vakanties zijn in ieder geval een fijn voorproefje.

    Like

  2. Het zal mij ook benieuwen Nell. Voor mijn man is het een uitgemaakte zaak. Ikzelf weet het niet. Ik denk dat het al heel snel 'thuis' zou voelen en ik wil eigenlijk liever nog wat meer van de wereld zien. Toch zullen we daarin toch een keuze moeten maken, want allebei kan helaas niet.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: