Nat en koud

Natte en koude en vooral van die wisselvallige dagen, voor niks zijn ze goed. Ik laat me dan al gauw verleiden tot het bakken van een cake, of een taart, of zo. En ik hou eigenlijk niet eens van zoet! 
Maar goed, gisteren was weer zo’n dag en vrijdag had vriend Jeroen tijdens zijn Dagelijkse Kost een cake gebakken die vooral manlief wel erg lekker leek. Wat doet een liefhebbende echtgenote dan? Juist, die bakt zo’n cake met amandel, chocolade en banaan.
De cake was niet slecht, al ben ik niet zo’n liefhebber van chocolade en ook niet van amandelschilfers. Die ga ik volgende keer vervangen door amandelpoeder en misschien nog een banaan extra toevoegen. Kwestie van de bananensmaak wat beter te laten doorkomen.
 

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

%d bloggers liken dit: