Social Deal

Social Deal … of hoe ongevraagde emails soms toch interessant kunnen zijn.
Enkele weken geleden zat er zo’n ‘ongevraagde’ mail van Social Deal in mijn mailbox. Nieuwsgierig als ik ben, toch maar eens gekeken wat dat eigenlijk inhoudt. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het hier over zaakjes doen tegen interessante prijzen. Eten, slapen, wellness, vakantie, shoppen, … Ik heb de app geïnstalleerd voor je-weet-maar-nooit.
En zo’n je-weet-maar-nooit kwam er gisteren al. Onderweg van een lang weekend in de Ardennen wilden we toch nog een stukje eten. Liefst een beetje goedkoop want het weekend was al duur genoeg geweest. De Social Deal app geopend en eens gekeken of er iets tussen zat in de buurt van waar we ons bevonden. Onder de tab ‘Vanavond spontaan uit eten’ vonden we diverse deals die ons wel aanspraken. 
Daar kozen we er eentje uit, en op minder dan twee minuten hadden we geboekt en online betaald. Een kwartier later in het restaurant werden de QR-codes van onze vouchers gescand en konden we aan tafel bij Trattoria Il Tartufo in Heusden-Zolder. De ‘deal’ bestond uit een driegangenmenu vrij te kiezen uit de kaart. We waren bijna beschaamd toen we de prijzen op de kaart zagen in vergelijking met wat wij maar betaald hadden (minder dan de helft). Bovendien was het een mooie zaak, de bediening was zeer vriendelijk en het eten was uitstekend. We hebben dan maar een flinke fooi achtergelaten. Zeker weten dat wij nog vaker gebruik gaan maken van zo’n social deal.
Ook voor de betere hotels is er zo’n app: Hotel Tonight. Die hebben we nog niet gebruikt, maar ik ben er zeker van dat die app ook nog wel eens van pas zal komen.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Social Deal”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: