Vlaamse Ardennen

Zo’n schitterende dag weer. En deze keer zijn we niet naar zee gereden. Ze lonkte wel, maar we hadden in de Gazet (van Antwerpen, uiteraard) een artikel gelezen over de Zwalmstreek en dat leek ons ook wel mooi om te wat te gaan cruisen met de funcar
Glooiende weilanden, riviertjes, kerktorens, watermolens, … af en toe eens uitgestapt om iets te bekijken, een wandelingetje te maken, iets te drinken. Kortom, een heerlijke dag.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Vlaamse Ardennen”

  1. Dat 'cruisen' in zo'n 'funcar' lijkt mij ook wel leuk! En al helemaal met zulk een prachtig weertje in zo'n schitterende omgeving. Zelf geniet ik altijd heel erg van het eten in de Ardennen. Zooo lekker!

    Like

  2. De Vlaamse Ardennen zijn niet de echte Ardennen hoor. Het is een gebied in Oost-Vlaanderen met een licht glooiend landschap, vandaar de naam Vlaamse Ardennen. Het is de streek waar de Ronde van Vlaanderen gereden wordt.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: